Woensdagavond

[vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column width=”2/3″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]

 

Volwassenen – Woensdagavond

Er zijn plaatsen vrij op deze avond voor de liefhebber die ontspanning zoekt, talent wil beproeven en/of wat wil (bij)leren op creatief gebied. Tekenen en schilderen doet dat allemaal en je bent hier ook als absolute beginner welkom om 2 avonden gratis een proefles te komen volgen.
Wat kan je op de woensdagavond verwachten?

Op deze avond wordt er naar vrije keus van onderwerp, techniek en materiaal zelfstandig gewerkt naar open atelier idee: maar onder professionele begeleiding!  Momenteel zijn er beginners die stap voor stap willen worden begeleid in de basis der opmerkzaamheid. Het is immers leren zien en om te weten waar je op kunt letten zijn er eenvoudig tricks en trucs, beeldelementen, materialen en technische vaardigheden waar je je eigen hand van vormgeven in gaat ontdekken.

Deze avond kan er ook geschilderd worden met olieverf en geurloze terpentine. Naar behoefte wordt er een thema aangeboden. Het streven is om eenmaal per 2 maanden model of portret te tekenen en studies te maken die later kunnen worden uitgewerkt tot een heuse schildering op professionele basis op een ondergrond naar keuze. Ook (niet-)leden kom gerust kijken en andere groepen kunnen hier kopstudies komen doen en zich bekwamend in het portret- en/of modeltekenen.

Begeleidend beeldend kunstenaar portrettist Zoufy besteedt hier bijzondere aandacht aan, omdat daar haar passie ligt. Er is een optie om een unieke cursus te starten op de vrijdagen bij voldoende animo en er is reeds een intekenlijst. Je eigen levensverhaal is daarbij jouw inspiratie van verbeelding. Tekenen en schilderen in diverse technieken op basis van stijlkenmerken uit de Kunstgeschiedenis is het credo. Je komt hierbij beslist meer aan de weet door het stukje introspectief reflecteren… bv. teken maar eens een baby zonder compassie… lukt niet en die schakeling tussen goed kijken en je gedachten uitschakelen is de magie.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]