Groei in creativiteit en in leden

Beste lezers,

Debutade groeit als vereniging zeker in de creativiteit van onze talentvolle leden en in aantal. Regelmatig laten ze dit zien in exposities en tijdens de kunstmarkt. Ook met demonstraties (door Jeugd en volwassen leden) tijdens deze markt.
Daarom kunnen wij aankondigen dat wij 2 nieuwe enthousiaste begeleiders aan ons team kunnen toevoegen.
Onderstaand ter kennismaking, stellen de begeleiders zichzelf even voor.
Debutade,
Wim Mooren (voorzitter)
Groei in creativiteit en in leden
KATJA:
Katja heeft gestudeerd aan de Breitner Academie te Amsterdam, opleiding docent beeldende kunst & vormgeving. Als kunstenaar maakt Katja gebruik van allerlei technieken en materialen: van het maken van sculpturen van klei of textiel tot werken in het platte vlak met aquarel, pastel of acrylverf. Vaak gebruikt ze allerlei materialen door elkaar om het gewenste effect te bereiken. Onderwerpen die veel in haar werk naar voren komen zijn dieren en de natuur. Katja is een groot voorstander van experimenteren met materialen en ondergronden. Mixed media (verschillende materialen door elkaar gebruiken) is ook een techniek die ze graag inzet.
WENDY:
Wendy Veerbeek (1966) woonachtig Hoorn en is werkzaam bij dagbesteding Het Atelier van De Baanbreker in Enkhuizen en als ambulant medewerker bij een zelfstandige kunstenaar thuis. Ze schildert IJsselmeer gezichten, Hoorn- en Omstreken, vogels, bloemen, abstract, strand en duinen, Curaçao, met acrylverf, gouache, aquarelverf, pastelkrijt en fijnschrijver. Ze exposeert 5/6 keren per jaar in Noord-Holland.