Nieuwjaarsreceptie

In ons atelier werd er, net als vóór de Coronajaren, op donderdag 5 januari, een gezellig samenzijn gehouden waarin begeleiders, leden en bestuursleden het glas heffen op een NIEUW en CREATIEF jaar!

Uiteraard werd dit begeleidt met wat kleine hapjes.In het kort werd er terug gekeken op het jaar 2022. Een druk en hectisch jaar voor ons atelier, maar ook Wereldgebeurtenissen waaronder de oorlog in de Oekraïne hadden een grote impact bij iedereen en ook bij onze leden. Onze HAPPY STONES actie was zeer succesvol, en zo leverde DEBUTADE een financieel steuntje aan de grote GIRO555 actie.

Ook leverde de Lente- en Winterabonnementen veel nieuwe leden op (volwassenen op 93, en ook de jeugd begint zeer goed dit jaar).

2023 zal opnieuw voor nieuwe uitdagingen zorgen. Wij willen een open zicht naar de serre creëren (ladenkast wordt verplaatst), zodat wij deze ruimte ook efficiënter kunnen gebruiken voor de leden. Ook zal er een nieuwe vloer in moeten (gietvloer) Daarnaast i.v.m energiebesparing en de verduurzaming, kijken wij naar LED verlichting en de (financiële) mogelijkheden.

Net als in 2022 willen wij ook dit jaar, ons op een sociaal betrokken wijze profileren tijdens de KUNSTMARKT.

Aanschaf nieuwe items staan ook op het verlanglijstje.

Met andere woorden: WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!

Debutade wenst iedereen een gezond en creatief jaar 2023 !

Nieuwjaarsreceptie